zaterdag 27 oktober 2018

Rondreis noord en west Australië 25,26,27,28 en 29 okt

 25 okt, 0 km. Met de bus naar de haven om de boot te nemen naar Rottnest Island. Ook hadden we er een fiets bij gehuurd om de hele dag rond te kunnen fietsen op dit eiland.
 Het leuke aan dit eiland zijn de vele Quokka"s die er leven. Maar ook de mooie uitzichten op het water en de vuurtoren.

 Vandaag veel nieuwe vriendjes op het eiland gemaakt.
 26 okt, 34,8 km. Eerst moesten we de camper bij Apollo in Perth nog inleveren. Gelukkig hadden we Maps.me op onze telefoon staan anders hadden we het nooit gevonden. In totaal hebben we 6456 km met de camper gereden.
 Daarna met de bus naar Perth om in te checken bij het Comfort hotel Perth. Daarna Perth verder gaan bekijken met beter weer dan de 1ste keer dat we er waren.
 "s avonds in het restaurant van Jamie Oliver gegeten. Mooi is ook dat de bussen in het centrum gratis te zijn. Wij maakten vaak gebruik van de Red Cat.

 27 okt met de Red Cat bus gratis naar Kings park gereden waar we het grootste deel van de dag te vinden waren.




 De rest van de dag waren we weer in het centrum van Perth te vinden.
 28 okt onze laatste dag. Eerst bezochten we nog het Queens Park in de buurt van het hotel. Op tijd zijn we met de bus naar de luchthaven vertrokken om met Singapore Airlines weer via Singapore naar Amsterdam te vliegen.
Op 29 okt kwamen we 's morgens al heel vroeg aan op Schiphol.
We hebben weer een schitterende reis gehad, veel vriendelijke mensen ontmoet, veel gezien, heel veel gereden, heel veel branden gezien, bijna allemaal mooie en schone campings gehad en helaas een hele kapotte band.

Fotoboek :
https://www.albelli.nl/onlinefotoboek-bekijken/c6ae81b6-e527-4470-933d-60ac52ef53e1

https://photos.google.com/album/AF1QipMFkfF1pcTu2wlSOSY30ITqmr_ph2LaCnkDUYsz

Geen opmerkingen:

Een reactie posten