vrijdag 1 september 2017

Sprinter type Flirt.

Wat vind jij het mooist aan de nieuwe Sprinter, type Flirt? Laat het hieronder weten en misschien ben jij als VIP aanwezig tijdens de eerste rit van onze allernieuwste Sprinter. Wie weet mag je zelfs het officiële lint doorknippen!
Vanaf 4 september rolt namelijk de laatste van de 58 bestelde Sprinters het spoor op en 10x2 treinfans mogen op 1 september als VIP's meerijden van Tilburg naar Den Bosch om dat te vieren.
De VIP-rit is op 1 september van Tilburg naar Den Bosch, vanaf 13:00 uur. In Den Bosch wordt de opening feestelijk afgesloten met een hapje en drankje.

Nederlandse Spoorwegen Gefeliciteerd Nicky van der Heijden jij bent een van de gelukkig winnaars die mee mogen als VIP met de Flirt. Stuur je ons een DM met je NAW gegevens en die van je introducee, e-mailadres en je telefoonnummer? Dan wordt er contact met je gezocht. Groetjes, Agatha

LeukMeer reacties weergeven
Beantwoorden
18
1 uur



Nicky van der Heijden Je hoeft niet persé naar een museum om Mondriaan en 100 jaar "de Stijl" te bewonderen. De sprinter ziet er fris en kleurrijk uit.
Hiermee won ik 2 tickets en mocht ik het lint doorknippen van de laatste (nr 58) sprinter die op de lijn Tilburg - Den Bosch in gebruik werd genomen. Maar vooraf eerst toespraken op perron 1 in Tilburg en wat te drinken. Daarna mochten we instappen in de allernieuwste sprinter en reden naar Den Bosch. Daar werd de middag afgesloten met een hapje en drankje.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten