zondag 7 april 2019

Mallorca Wandel Event, dag 4

Onze laatste dag van de 4daagse begon met onweer en regen. Helaas was dat met de start van 09.00 uur nog niet over. Maar naarmate we verder van Peguera kwamen werd het droger.
Vandaag ging de route heen en terug over dezelfde weg. Wel een hele mooie weg richting een olijf boer. Het eerste stuk  naar Es Capdella hadden we 2 dagen geleden ook gelopen. Vandaar ging het recht omhoog naar de olijf boer waar een rustpunt was.  Ook net als alle andere dagen kregen we hier een flesje water en kon je kiezen tussen een appel, sinaasappel of banaan. Ook konden we daar rondkijken om daarna weer via dezelfde weg terug te lopen naar de finish.
Helaas krijgt de organisatie niet altijd een vergunning om over bepaalde wegen te lopen. Vandaar dat ze zeer beperkt zijn in de routes. Bij de finish kregen een medaille. Daarna hebben we vast plaatsgenomen om het terras om te wachten op Carla en Mariet die even later binnen kwamen.
Gelukkig werd het steeds beter weer. Ook de dweilorkestje had op een gegeven moment zin om te spelen zodat het een hele leuke afsluiter werd van de 4daagse van Mallorca.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten